Reeducació Postural Global®

El mètode va ser desenvolupat pel fisioterapeuta Phillipe Souchard i avui en dia és reconegut mundialment pels seus excel·lents resultats en la identificació i correcció de mals hàbits posturals i les malalties que en deriven.

A Rehab&lates som experts en RPG®,
contacta’ns per a més informació

És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, que pot aplicar-se a qualsevol edat respectant les possibilitats de cada persona. Es dissenya un tractament a mesura que, partint dels símptomes, tracti globalment el cos per trobar i resoldre les causes que el provoquen.

La RPG tracta un ampli ventall de patologies,
com ara:

  • Cefalees, migranyes i marejos
  • Escoliosi de l’adolescent
  • Peus plans i dolor lumbar
  • Ansietat i diafragma
  • Hèrnies cervicals i lumbars

Teletreballes?

Teletreball i espatlles anterioritzades

Tens mal de coll, esquena o espatlles quan treballes a l’ordinador?

Notes que el teu cap està més avançat?

Mantenir la columna recta i les espatlles relaxades et costa cada cop més?

Llegeix +

Tens gepa?

Gepa de bisó

La gepa és una alteració de l’harmonia de les curvatures normals a la zona de transició entre les vèrtebres baixes cervicals amb les altes toràciques. És una compensació postural a la qual el cos en lloc de distribuir la curvatura “C” de la zona dorsal en 12 vèrtebres, la concentra en 3, 4 vèrtebres.

Llegeix +

Tens mal de cap?

Cervicals y ATM

Moltes persones experimenten mal de coll o rigidesa ocasionalment. En molts casos, és degut a una mala postura, treballar durant massa temps sense canviar de posició, o en dormir en una posició incòmoda.

Més recentment també es va descriure la síndrome “Text neck”; que és un terme que s’ha utilitzat per descriure la lesió cervical per estrès. La lesió passa a causa de la postura que es forma en inclinar el coll cap endavant durant llargs períodes davant la pantalla, sigui del mòbil o ordinador. Aquesta postura sovint provoca dolor cervical, d’espatlla i mals de cap.

Llegeix +

Tens problemes de boca?

Fisioteràpia mandibular. ATM

Et fa clic la mandíbula i se’t desencaixa?

Tens dificultat per obrir la boca o dolors als músculs de la galta?

Tens migranyes i mal de coll recurrents?

Llegeix +