Pilates guiat per fisioterapeutes

Recupera’t de lesions, supera els teus reptes esportius, tonifica la musculatura, guanya flexibilitat, enforteix el sòl pelvià…

Rehab&lates® és l’únic Estudi de Pilates a Girona situat al centre de la ciutat en què les seves classes de Pilates combinen les bases del mètode Pilates i de la fisioteràpia aplicades per experts titulats en fisioteràpia.

Professionals del cos al teu servei

Aportem els nostres coneixements i experiència per garantir els millors beneficis per a la salut i l’equilibri corporal a través de la realització d’exercicis sense incórrer en cap risc de lesió.

Classes de Pilates en grups reduïts (màx. 4 persones)
Exercicis adaptats a cada persona

Estudi de Pilates complet amb instal·lacions de primera qualitat

  • Reformers
  • Wall Units
  • Barrel
  • Cadires
  • Cadillac
  • Accessoris (cèrcol, fitball, rul·lo, arc barrel, etc.)(Marques STOTT i Balanced Body)

Notes flacciditat, que tens poc to muscular?

Et sents rígid, amb poca flexibilitat?

Pilates Studio (amb màquines) ofereix un treball global i integrat, que condueix a una bona preparació física i una consciència corporal més gran. Contribueix a la correcció de la postura, la tonificació muscular, així com a la rehabilitació i prevenció de dolors i lesions.

Els moviments treballen l’enfortiment muscular i la flexibilitat alhora. Per tant, impacta fins a la musculatura més profunda, incloent-hi el core, el conjunt de músculs de l’abdomen, l’esquena i la pelvis.

Sents que et manca l’equilibri fàcilment?

Sents dolor i desànim per fer les activitats diàries?

Notes que tens poca mobilitat?

Els pacients que pateixen malalties com el Parkinson, l’Alzheimer, l’Esclerosi Múltiple i Ictus presenten seqüeles com l’alteració de l’equilibri, la disminució de la flexibilitat, entre altres factors que condueixen a una disminució de la independència física, conseqüentment disminució de la qualitat de vida.

A través del mètode Pilates Studio (amb màquines) i a partir una valoració individualitzada i detallada dissenyem el programa de tractament, que respongui als propòsits i necessitats de cadascú.

Així, la pràctica de Pilates ajuda a endarrerir la progressió de la malaltia, prevenint l’aparició de complicacions. A més de mantenir la funcionalitat i, en conseqüència, la independència del pacient en preservar les funcions tan físiques com a mentals.

Tens dolor als genolls o espatlles?

T’han diagnosticat una hernia o tendinitis?

Les patologies i lesions d’espatlla, maluc, columna i genolls són les principalment cobertes pels exercicis del mètode Pilates Studio (amb màquines).

El mètode compta amb exercicis que treballen directament les zones en recuperació, així com el cos en conjunt. Els exercicis s’apliquen seguint les limitacions i la progressió del pacient fent del Pilates el tractament més utilitzat per a les patologies de columna.

Tens dificultat per agenollar-te, ajupir-te o aixecar-te del terra?

T’és difícil posar-te els mitjons, pujar al cotxe o al bus?

Et sents més cansat que abans per caminar o anar a comprar?

Pilates Studio (amb màquines) es troba entre les activitats més recomanades per a l’envelliment saludable i que poden garantir una sèrie d’importants beneficis. Redueix el dolor, redueix el risc d’accidents i lesions, augmenta l’enfortiment muscular, flexibilitat i l’equilibri, a més de contribuir a la salut mental.

Vols saber-ne més?

Truca’ns per rebre més informació i programar una cita.
El nostre equip estarà encantat d’ajudar-te.

Tens una lesió?

Pilates per a la rehabilitació de lesions i prevenció

El Pilates t’ajudarà a superar lesions de columna, tant lumbars com cervicals, així com lesions d’espatlla, de genoll, de maluc entre d’altres.

Moltes lesions cròniques s’originen per desequilibris musculars. Els exercicis de Pilates promouen un enfortiment de la musculatura equilibrat en tot el cos aconseguint millor mobilitat i prevenint lesions.

Ets o seràs mare?

El Pilates és beneficiós per a mares abans i després del part

El Pilates és beneficiós per a mares abans i després del part

El Pilates és una manera fantàstica de connectar amb el cos quan aquest canvia. Amb el mètode Pilates t’ajudarem a crear un cinturó de suport – a partir del treball del sòl pelvià i els músculs abdominals transversals – per mantenir una esquena sana i facilitar al màxim el part.

Treballes en una oficina?

El Pilates per als treballadors del dia a dia

El Pilates és una combinació d’estirament i enfortiment de la musculatura que t’ajuda a alliberar la tensió després d’un llarg dia de treball (a l’oficina, al cotxe, al magatzem…) fent que et sentis flexible i fort. Amb el Pilates executarem exercicis que t’ajudaran a corregir la mala postura i les patologies d’esquena causades per les llargues hores de treball, amb els que et sentiràs relaxat i ple d’energia.

T’agrada còrrer?

Pilates per a la rehabilitació de lesions i prevenció

El Pilates t’ajudarà a superar lesions de columna, tant lumbars com cervicals, així com lesions d’espatlla, de genoll, de maluc entre d’altres.

Moltes lesions cròniques s’originen per desequilibris musculars. Els exercicis de Pilates promouen un enfortiment de la musculatura equilibrat en tot el cos aconseguint millor mobilitat i prevenint lesions.

Ets atleta?

El Pilates per a atletes i esportistes professionals

El treball equilibrat del teu cos adaptat al teu potencial a través del mètode Pilates t’ajudarà a superar-te cada dia més. La correcta postura i moviment de les articulacions en la realització d’esforç físic, l’estirament adequat de la musculatura i el treball equilibrat et permetran arribar més lluny i lliure de lesions. Sempre a punt per superar-te.

Pilates per a homes

El Pilates és un mètode d’entrenament que generalment s’associa a un públic femení, però en realitat és un entrenament on cadascú escull el seu límit i els  homes poden obtenir-ne una gran recompensa per al seu cos.  El Pilates va ser originalment desenvolupat a principis del segle XX per un gimnasta i boxejador Joseph Pilates. De fet, el mètode va ser creat per entrenar atletes i per a la rehabilitació de soldats durant la 2a Guerra Mundial.

El Pilates complementarà els teus entrenaments siguin quins siguin (córrer, ciclisme, escalada…) millorant la flexibilitat, la teva postura, l’estructura del múscul i el moviment. Aconseguiràs més rapidesa, explosió i força i els teus entrenaments a l’aire lliure prendran nous límits a superar.