Pilates Girona - Pilates Silla - Cadira Pilates

La cadira de Pilates és un aparell molt versàtil que fou inventat per Joseph Pilates per poder practicar els exercicis del seu mètode a casa.

Joseph Pilates va créixer en l’època que la televisió començava a incorporar-se als menjadors de les cases. Preocupat amb les hores que passava la gent quieta davant aquest aparell, va idear amb la cadira una sèrie d’exercicis anomenada “TV series”, amb la intenció que els americans fessin exercici mentres veien la televisió.

Com en les altres màquines de Pilates, és molt versàtil i amb ella es poden fer més de 100 exercicis diferents, treballant així tot el cos sense perdre la base del CORE. És sobretot beneficiosa per l’enfortiment muscular de les cames (quadrícesp i isquitibials), en l’articulació de la columna -ajudant a guanyar en flexibilitat i mobilitat entre vèrtebres – i per enfortir també el CORE (o Power house, com ho anomenava J.Pilates), que és la zona central del cos: musculatura abdominal, lumbar sòl pèlvic i diafragma.

Gaudeix del beneficis del Pilates amb cadira a Girona amb exercicis adaptats a les teves necessitats i guiats per fisioterapeutes a Rehab&lates. Més informació