Pilates guiat per fisioterapeutes

Recupera’t de lesions, supera els teus reptes esportius, tonifica la musuculatura, guanya flexibilitat, enforteix el sòl pelvià…

Rehab&lates® és l’únic Estudi de Pilates a Girona situat al centre de la ciutat en què les seves classes de Pilates combinen les bases del mètode Pilates i de la fisioteràpia aplicades per experts titulats en fisioteràpia.

Professionals del cos al teu servei

Aportem els nostres coneixements i experiència per garantir els millors beneficis per a la salut i l’equilibri corporal a través de la realització d’exercicis sense incòrrer en cap risc de lesió.

  • Classes de Pilates en grups reduïts (màx. 4 persones)
  • Exercicis adaptats a cada persona

Estudi de Pilates complet amb equipació de 1ª qualitat

  • Reformers
  • Wall Units
  • Barrel
  • Cadires
  • Cadillac
  • Accessoris (aro, fitball, rulo, arc barrel, etc.)
    (Marques STOTT i Balanced Body)

Classes de Pilates d’estudi amb màquines professionals i la garantia de marques líders (Stoot i Balanced Body)

Programa d’iniciació especial de classes de Pilates per a principiants
Novetat a Girona – Pilates funcional en sessions individuals amb fisioterapeuta per al tractament de lesions i altres malestars

Exercicis de Pilates per a l’exercici del sòl pelvià i la preparació del part així com la recuperació posterior al part

Realització d’exercicis de Pilates adaptats a cada persona per tractar disfuncions de la columna com hèrnies discals, escoliosis, cifosis, rectificacions, entre altres problemes d’esquena

Pilates per a tothom

El Pilates és beneficiós per a mares abans i després del part

El Pilates és una manera fantàstica de connectar amb el cos quan aquest canvia. Amb el mètode Pilates t’ajudarem a crear un cinturó de suport – a partir del treball del sòl pelvià i els músculs abdominals transversals – per mantenir una esquena sana i facilitar al màxim el part.

Pilates per a la rehabilitació de lesions i prevenció

El Pilates t’ajudarà a superar lesions de columna, tant lumbars com cervicals, així com lesions d’espatlla, de genoll, de maluc entre d’altres.

Moltes lesions cròniques s’originen per desequilibris musculars. Els exercicis de Pilates promouen un enfortiment de la musculatura equilibrat en tot el cos aconseguint millor mobilitat i prevenint lesions.

Pilates per a ‘runners’

Per als corredors (o ‘runner’) és imprescindible tenir enfortit el “CORE” (musculatura abdominal i lumbar), els quadríceps i els músculs abductors dels malucs per donar suport als genolls i als malucs mentre es corre. Amb el Pilates podràs augmentar el teu rang de moviment i la resistència física mentre aprens a respirar correctament des del diafragma.

El Pilates per als treballadors del dia a dia

El Pilates és una combinació d’estirament i enfortiment de la musculatura que t’ajuda a alliberar la tensió després d’un llarg dia de treball (a l’oficina, al cotxe, al magatzem…) fent que et sentis flexible i fort. Amb el Pilates executarem exercicis que t’ajudaran a corregir la mala postura i les patologies d’esquena causatdes per les llargues hores de treball, amb els que et sentiràs relaxat i ple d’energia.

El Pilates per a atletes i esportistes professionals

El treball equilibrat del teu cos adaptat al teu potencial a través del mètode Pilates de  t’ajudarà a superar-te cada dia més. La correcta postura i moviment de les articulacions en la realització d’esforç físic, l’estirament adequat de la musculatura i el treball equilibrat et permetran arribar més lluny i lliure de lesions. Sempre a punt per superar-te.

Pilates per a homes

El Pilates és un mètode d’entrenament que generalment s’associa a un públic femení, però en realitat és un entrenament on cadascú escull el seu límit i els  homes poden obtenir-ne una gran recompensa per al seu cos.  El Pilates va ser originalment desenvolupat a principis del segle XX per un gimnasta i boxejador Joseph Pilates. De fet, el mètode va ser creat per entrenar atletes i per a la rehabilitació de soldats durant la 2ª Guerra Mundial.

El Pilates complementarà els teus entrenaments siguin quins siguin (córrer, ciclisme, escalada…) millorant la flexibilitat, teva postura, l’estructura del múscul i el moviment. Aconseguiràs més rapidesa, explosió i força i els teus entrenaments a l’aire lliure prendran nous límits a superar.

Pilates con Cinthia es una pasada!! Después de 6 meses estoy mas fuerte que nunca, enérgico y recuperado de los problemas de espalda que arrastraba desde hace tiempo. SUPER RECOMENDABLE para todo el mundo!! Probarlo y ya no querréis dejar el Pilates!

Jordi

M’encanta el personal de Rehab&lates, molt professionals i atents. He millorat molt i ja no tinc dolors d’esquena.

Alex