Durant els 9 mesos d’embaràs es produeixen nombrosos canvis en el cos de la dona, que es modifica per donar espai al nou ésser.

Després del part és important prendre’s un temps perquè tot torni al seu lloc, sense presses, el cos necessita recuperar-se dels 9 mesos de canvis i no només en l’àmbit físic.

Passada la quarantena(entre els 40-45 dies després del part) podem començar a realitzar exercicis específics per millorar, per exemple, el to del sòl pèlvic i el to abdominal (CORE).

Un dels exercicis més recomanats per al treball del CORE és sens dubte, el Pilates, ja que en tots els seus exercicis se sol·licita l’activació d’aquest.

És un exercici molt complet que combina la respiració, la força, la flexibilitat, la consciència corporal i el control motor, entre altres.

En la seva realització juga un paper molt important l’instructor de Pilates, ja que és qui coneix el mètode i les seves diverses adaptacions i, a més, té un gran coneixement de l’anatomia del cos humà. És qui vetllarà per la correcta realització dels exercicis.

En el nostre centre comptem amb fisioterapeutes especialitzats en el mètode Pilates en sòl pèlvic, que poden ajudar-te en la teva recuperació postpart.

Informa’t sense cap mena de compromís.

Contacta’ns per a més informació.