La resposta a aquesta pregunta és rotundament Sí. No només és compatible, sinó que també és recomanable. Els exercicis del mètode Pilates es poden adequar per a tothom, fins i tot per a les persones obeses o amb sobrepès.

La pràctica d’aquest mètode ajuda a augmentar la força física i contribueix a la correcta coordinació dels músculs de la base del cos – que són els que sustenten la columna vertebral i els òrgans – millorant notòriament la nostra flexibilitat, la resistència cardiorespiratòria i la harmonia corporal.

Algunes persones amb sobrepès poden presentar alteracions posturals, sobrecàrregues articulars, problemes de mobilitat… tots aquests factors es poden treballar mitjançant el Pilates, aconseguint una millora progressiva, ja que el Pilates corregeix la postura i desenvolupa l’estabilitat corporal necessària per a una vida més saludable.

Una de les causes del sobrepès i l’obesitat pot ser l’ansietat. En aquest sentit, el Pilates pot ajudar a alliberar l’ansietat i l’estrès del dia a dia a partir de l’exercici físic i els exercicis de respiració.

Perdre pes no hauria de ser la principal raó de fer Pilates. Cremar més calories que les que ingerim és la clau per aconseguir perdre pes. Juntment amb una dieta adequada el Pilates pot ser un bon aliat per a recuperar l’equilibri muscular i metabòlic adequat i contribuir amb aconseguir un pes correcte.

A Rehab&lates combinem les bases del mètode Pilates i de la fisioteràpia aplicades per experts titulats en fisioteràpia. Si creus que és moment de fer el pas a sentir-te millor, no dubtis en contactar amb nosaltres i resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir sense cap compromís.