Ayurveda és un antiquíssim art de curar, que es practica a l’Índia des de fa més de 5000 anys i prové de l’era vèdica. En l’idioma sànscrit «Ayur» significa vida i «Veda» coneixement. Literalment significa «la ciència de la vida».

Segons la doctora Margaret Chan (directora general de l’Organització Mundial de la Salut), la medicina ayurvèdica és juntament amb la medicina tradicional xinesa un dels sistemes mèdics vigents probablement més antics del món.

L’ayurveda té com a objectiu comú la unificació de cos, ment i esperit, que són les tres parts que componen l’individu. Aquest art mil·lenari ens ajuda a conservar la salut, és a dir, a mantenir l’equilibri entre aquestes parts i a sanar-les quan aquestes estiguin desequilibrades.

La medicina ayurvèdica posa l’accent en l’ús del cos, la ment i l’esperit en la prevenció i el tractament de malalties. Per a això, inclou exercicis de meditació, hàbits de vida, dieta, exercicis i massatge, entre altres tècniques.

Els beneficis d’aquesta teràpia són innombrables, tant per a la ment com per al cos. Especialment, el massatge ayurveda, amb el qual per mitjà d’olis ayurvèdics podem tractar pràcticament tota mena de patologies.

L’ayurveda redueix l’ansietat, ens relaxa, millora el nostre sistema immunològic, elimina toxines i augmenta la nostra flexibilitat.

T’atreveixes a sentir-te millor? Prova un dels nostres massatges i descobreix-ho per a tu mateix.

Contacta amb nosaltres!