Practicar ioga amb regularitat genera grans beneficis a nivell físic, mental i emocional.

Els beneficis es noten ràpidament en tot tipus de persones i edats, des dels infants a la tercera edat. Algunes escoles fins i tot han començat a incorporar uns minuts de relaxació i meditació, junt amb algunes postures senzilles de ioga, per millorar la concentració i positivitzar l’actitud dels alumnes.

El ioga és una pràctica beneficiosa per a tothom en molts aspectes, indiferentment de l’edat, tots podem practicar-ho. Sense efectes adversos si fem una pràctica correcta.

Aquesta disciplina ens permet conèixer el nostre propi cos. Aprenem a detectar canvis en la nostra respiració i en prenem consciència. Aprenem a conèixer les eines que poden ajudar-nos a l’hora d’afrontar problemes, com per exemple una situació estressant, simplement modificant la nostre respiració.

El Ioga ens permet arribar a un estat de benestar personal i de relaxament que ens facilita alliberar tensions, millorar el nostre humor, afrontar una depressió o fins i tot, segons alguns estudis, prevenir o estabilitzar enfermetats degeneratives. Des de Rehabilates oferim sessions de ioga integral, on es treballa sobre el cos per permetre que les energies flueixin lliure i equilibradament, aconseguint d’aquesta manera una calma profunda. Contacta amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessitis saber sobre el ioga i el que t’oferim al nostre centre.