Segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el càncer de mama representa un 30% dels tumors femenins a Espanya i cada any se’n diagnostiquen 26.000 casos nous entre dones de 35 i 80 anys, trobant el màxim impacte entre els 45 i els 65 anys.

Estudis recents sobre el mètode Pilates han treballat sobre els beneficis de la rehabilitació després d’una mastectomia. Les investigacions es basen en el mètode Fletcher que se centra en l’exercici amb tovalloles trenades prestant atenció a la respiració, amb l’objectiu d’estabilitzar i equilibrar la cintura escapular, facilitar l’organització de la columna toràcica i cervical i augmentar la mobilitat de tot el cos.

Les conclusions de l’estudi són que mitjançant el Pilates es millora la qualitat de vida i la postura considerablement, aconseguint l’expansió del tòrax i la coordinació respiratòria i l’amplada de moviment (ADM) d’espatlles. L’avaluació del tractament ha estat després de sessions setmanals durant 30 minuts durant 4 setmanes.

A Rehab&lates els nostres professionals estan formats en fisioteràpia i en mètodes Pilates, perquè per nosaltres el primordial és la vostra salut.

Informa’t dels nostres serveis de Pilates i rehabilitació fisioterapèutica

Contacta’ns sense compromís