Descarrega el pòster aquí

S’acosta la primavera i amb ella…
LES ACTIVITATS DE PRIMAVERA
de Rehab&lates

L’olor d’aquests dies ens recorda que un any més arriben les Activitats de Primavera que organitzem des de Rehab&lates. Aprofita aquesta estació de creixement i explosió de vida per fer activitats que ajudin el teu cos i ment a viure més plena i saludablement.

Enguany hem preparat 4 activitats

  • BODY & ROLLER – dijous 4 d’abril
  • MINDFULNESS: DESIG I ABUNDÀNCIA – dijous 11 d’abril
  • VIURE LA VIDA PLENAMENT – dijous 25 d’abril

Anota a l’agenda les dates, les places són limitades!

Com pots reservar la teva plaça?
MAIL: info@rehabilates.com
TELÈFON: 872 219 631
WHATSAPP: 699 109 168
Ens trobaràs al C/ Eiximenis, núm. 10 a Girona.
www.rehabilates.com


Dijous, 4 d’abril 18h

BODY & ROLLER

body roller foam

a càrrec de Roger Montsant

L’objectiu de la classe és donar a conèixer les possibilitats de treball que existeixen amb el foam roller combinat amb exercicis funcionals i de resistència corporal. El foam roller és una eina molt poderosa per a l’entrenament de la consciència corporal i fonaments principals de Pilates així com per a la tonificació bàsica del cos. La combinació d’aquests exercicis amb exercicis d’entrenament funcional i de resistència muscular, tonificació i resistència cardio-pulmonar fan, d’aquestes classes, una activitat completa, divertida i dinàmica.

Si tens ganes de superar-te, de provar les teves capacitats i busques una alternativa saludable i físicament potent… A què esperes?!

Apunta’t!

Reserva la teva plaça


Dijous, 11 d’abril 20h

MINDFULNESS: DESIG I ABUNDÀNCIA

meditacio--

 

taller a càrrec de Cinthia Leal

Durant aquesta sessió farem una reflexió pràctica sobre la naturalesa del desig i el que ens impedeix/limita rebre abundància en la nostra vida.

Apunta’t!
Reserva la teva plaça


Dijous, 25 d’abril 18h

VIURE LA VIDA PLENAMENT

 

postura

a càrrec de Cristina Garzón

Una oportunitat única per a aprendre a tenir una postura correcta de meditació (asseguts en una cadira o a terra). Un cop hagueu après a asseure-us correctament, podreu entrar al camí de la meditació. Aquesta pràctica ens ajuda a “estar més present” amb allò que està tenint lloc en cada moment en la vida quotidiana.

Us convidem a tots aquells que vulgueu descobrir una magnífica experiència, a inscriure-us a la jornada que tindrà lloc dins l’estudi de Rehab&lates.

Apunta’t!

Reserva la teva plaça