Des de l’antiguitat, els massatges han estat el recurs natural dels humans contra el dolor. Són un estímul físic que produeix reaccions biològiques, metabòliques, psicològiques i també socials. Els massatges infantils troben el seu orígen en la cultura oriental, concretament a l’Índia, on el massatge als nadons és una tècnica que es traspassa de generació en generació.

En aquelles societats con els nadons són agafats freqüentment en braços, són abraçats i reben massatges, quan esdevenen adults són més cooperadors i comprensius. A més, com ja us vam explicar, amb els massatges s’activen un gran nombre de sistemes fisiològics.

Com més experiències sensorials experimentin els nadons, més ric serà el seu desenvolupament, ja que els sentits es perfilen progressivament durant tot el creixement i un dels més importants n’és el tacte.

Si vols que el teu nadó gaudeixi de tots aquests avantatges estàs d’enhorabona, perquè Rehab&lates ofereix un nou servei de massatges a nadons. Informa-te’n sense compromís.