L’equip de professionals de Rehab&lates posa a la teva disposició tots els coneixements sobre la postura i moviment del cos per ajudar-te a superar dolors i millorar la teva qualitat de vida.

Reeducació Postural Global®

El mètode va ser desenvolupat pel fisioterapeuta Phillipe Souchard i avui en dia és reconegut mundialment pels seus excel·lents resultats en la identificació i correcció de mals hàbits posturals i les malalties que en deriven.

És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, que pot aplicar-se a qualsevol edat respectant les possibilitats de cada persona. Es dissenya un tractament a mida que, partint dels símptomes, tracti globalment el cos per trobar i resoldre les causes que el provoquen.

A Rehab&lates som experts en RPG®, contacta’ns per a més informació.

Gimnàstica abdominal hipopressiva (GAH)

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (GAH) exercita la musculatura abdominal sense perjudicar el sòl pelvià. Està especialment indicada per a dones en el postpart, esportistes i per tractar el període menopàusic.

Els exercicis hipopressius augmenten el to abdominal i, com a conseqüència, tonifiquen el sòl pèlvic, redueixen la cintura i prevenen la incontinència d’orina. Són exercicis complexos i es recomana que un expert et guiï en la seva realització.

A Rehab&lates som experts en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva , contacta’ns per a més informació.

Especialitzacions en fisioteràpia

El nostre equip està especialitzat en diferents àrees de la fisioteràpia per poder tractar cada pacient segons les seves necessitats i la seva naturalesa.

 • Fisioteràpia pediàtrica
 • Fisioteràpia respiratòria
 • Fisioteràpia esportiva
 • Fisioteràpia en disfucions temporo-mandibulars (ATM)
 • Fisioteràpia ocular

El nostre equip de fisioterapeutes col·legiats està al teu servei, contacta’ns per a mes informació

Ioga

La salut del cos depèn també ve influida per l’estat mental de cadascú. Per aquest motiu col·laborem amb experts en ioga per poder oferir-te diferents disciplines de ioga que per harmonitzar postura, moviment i ment.

 • Hatha ioga: es tracta d’un ioga integral que treballa sobre el cos per permetre que les energies flueixin lliure i equilibradament, aconseguint d’aquesta manera una calma profunda. Es realitzen exercicis psicosomàtics que mai requereixen esforç excessiu i no estressen el cor, essent la seva pràctica recomanada per a tot tipus de persones, incloses les d’edat avançada.
 • Vinyasa ioga: es tracta d’un ioga més dinàmic realitzant postures sostingudes pel cos connectades a través de la respiració rítimica, pel que la força i l’energia es crea al cos. La seva és molt relaxant amb una conseqüent reducció de l’estrés, millor qualitat de son, pèrdua de pes i millor circulació de la sang.

Consultar horaris i tarifes »

Coaching

A vegades és necessari que algú t’acompanyi en el teu camí personal cap a un objectiu que t’has proposat, ajudant-te a utilitzar i descobrir el potencial que existeix en tu mateix.

El coaching és un procés d’entrenament individual, estructurat de manera que permeti a una persona desenvolupar el seu potencial i augmentar el seu nivell de resultat. Es basa en una relació de col·laboració i un procés clar, centrat en objectius que han d’aconseguir-se i en els mitjans que permeten a les persones interessades passar a l’acció. En treballar amb el seu client en un ambient enterament confidencial, el coach ajuda a aquest a suprimir els obstacles que li frenen i li ofereixen desafiaments que els permeten aconseguir nous nivells d’èxit”

A Rehab&lates podem ajudar-te a conseguir els teus objectius, contacta’ns per a més informació.

Altres

Rehab&lates col·laborem amb els millors professionals en altres àrees de salut per poder-te oferir solucions per a una salut integral del teu cos.

Els nostres col·laboradors podran assesorar-te segons els teus objectius per tal que tinguis una dieta més saludable i milloris el teu rendiment-

Contacta’ns

Està demostrat que una millor salut i una vida activa millora la productivitat als llocs de treball. Preparem plans a mida per a empreses per tal que puguin oferir als seus treballadors incentius per a una vida més saludable.

Contacta’ns

Les nostres solucions poden ajudar a millorar l’efectivitat d’altres tractaments profesisonals complementant àrees on altres no arriben.
 • Fisiopilates en l’enfortiment del CORE (musculatura abdominal i lumbar).
 • Fisiopilates per millorar la força i flexibilitat de les cadenes musculars
 • Reeducació Postural Global® en la correcció de desequilibris biomecànics (lumbars o cervicals rectificades, hiperlordosi, escoliosi, peus plans o buits, hipercifosi etc.) que generen patologies com hèrnies discals, espondiolisi, espondilolistesi o símptomes com dolor lumbar, cervical, vertigens i marejos, etc.
 • Reeducació postural global per a l’ajustament de cadenes musculars en postural global, en un treball complementari a l’ajustament analític de l’osteopatia.
 • Fisiopilates per ajudar a mantenir els ajustaments osteopàtics, treballant la força i la flexibilitat muscular
 • Fisiopilates pre i postpart
 • Fisiopilates i gimnàstica abdominal hiporpressiva en l’enfortiment del sòl pèlvic i musculatura abdominal / lumbar.
 • Fisioteràpia pediàtrica (estimulació precoç, problemes en el caminar, torticoli congèntia, caminar de puntetes, massatge infantil…)
 • Reequilibri Cérvico-Mandibular
 • Tractament de l’ATM
 • Tractament del dolor cervical, marejos i mals de cap d’origen muscular.
 • Reeducació Postural Global® per a l’ajustament de cadenes musculars en postural global, en un treball complementari a l’electroteràpia i a la teràpia manual clàssica analítica
 • Fisiopilates com a exercici de manteniment de la força i la flexibilitat muscula